opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

40 jaar vriendschap vieren

0,00

De mannen zijn al ruim 40 jaar vrienden, de laatste jaren gaan ze met de dames gezellig een dag op pad. Vandaag is ter afsluiting van een gezellige dag Kookparty uitgenodigd om de dames en heren te begeleiden met het maken van overheerlijke en mooie fingerfood gerechten. Wilt u uw dagje uit ook eens op een aparte manier afsluiten en gezellig met elkaar bezig zijn in de keuken? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​