opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

De dames in de watten leggen

€ -,--

Wat een feestje voor mij als consulente om met deze 7 gezellige mannen te mogen koken. Hun lieve vrouwen werden door deze geweldige chef koks in de watten gelegd met een overheerlijk 6 gangendiner. Het was hard werken, maar onder het genot van een lekker biertje is het ze toch gelukt en hebben ze met z'n allen er goed van genoten. Het was een groot succes en het werd een topmiddag/-avond voor iedereen. Lijkt u dit ook leuk om eens met een vriendenclub te gaan doen, vraag dan meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​