opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een bijzonder welkom thuis cadeau.

€ -,--

Als je vriendin in het voorjaar naar Australië is geweest en dan een paar maanden later haar dertigste verjaardag viert wat doe je dan? Dan nodig je haar vriendinnen en familie uit en dan geef je een verrassingskookfeest met als thema Australië. De jarige wist van niks en werd geblinddoekt haar ouderlijk huis binnengesmokkeld. Daar werd ze opgewacht door haar naasten en de kookconsulente van Kookparty. Na wat uitleg kon iedereen aan het werk en zijn de lekkerste gerechtjes bereid. We begonnen met een flirtini cocktail en carpacio wraps om de ergste honger te stillen. Daarna zijn er beer battered fries (friet in bierbeslag) gemaakt, maïskoekjes, een Australian pie, twee heerlijke salades waarvan eentje met geitenkaas en geroosterde perzik en natuurlijk mochten de echte Australische workerburgers niet ontbreken. Als nagerecht kwam er heuse pavlova en shortbread op tafel. De jarige en de gasten vonden het geslaagd en hebben een superleuke avond gehad.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​