opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een tas vol zelfgemaakte bonbons

€ -,--

Als groep vriendinnen van een carnavalsvereniging hadden ze met elkaar afgesproken, om naast de carnavalsfeestjes ook eens iets anders met elkaar te ondernemen. De keuze was gevallen op een bonbons party. Zo gezellig om op een zondagmiddag met elkaar rond de tafel met chocola en allerlei lekkere vullingen bezig te zijn en dat je dan ook nog eens een mooi en lekker resultaat krijgt verpakt in een super leuke tas. Het was een geslaagde Kookparty! Ook een activiteit met vriendinnen plannen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over één van de leuke Kookparty thema's.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​