opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een bijzondere babyshower

Een babyshower maar dan niet met de gebruikelijke baby roze en blauwe kleuren. Een high tea met heerlijke gerechtjes. Een mocktail met munt en lemon, parmazaanse soep. Manderijnen cakejes, appelroosjes, gestampte muisjes muffins. Vergeet de hartige gerechten niet... zoals de Libaneese wrap met muhammara, tonijn sandwiches. Geroosterde paprika smeersel op turks brood. Een kaasspread met blauwe besjes en uiencompôte. Ook een onvergetelijke babyshower organiseren? Vraag dan meer informatie aan!

€ -,--


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​