opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een gezellige tapas workshop met vriendinnen

€ -,--

Een groep vriendinnen die elk jaar iets met elkaar afspreken. Dit jaar hebben zij een Tapas workshop bij Kookparty geboekt. Met z'n zessen hebben zij 7 gerechtjes gemaakt; koude doperwten soep, Spaanse worstjes in tomatensaus, een quiche met broccoli en geitenkaas, empanada met spinazie en chorizo, aardappel tortilla met groenten, bruchetta met tonijnsalada en als nagerechtje een chocolade empanada met banaan en kokos. Het was een gezellige workshop, waarbij naast het kokkerellen ook veel gekletst werd.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​