opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een gezellig dagje samen

€ -,--

Wat doe je als de mannen een dagje op zee zijn om te gaan vissen?

Juist! Dan vermaken de vrouwen zich met een gezellig dagje samen! Na in de ochtend een mooi bloemstuk te hebben gemaakt voor de Pasen, werd de middag gevuld door een gezellige en leerzame Sushiworkshop, verzorgd door Kookparty. De fijne kneepjes van een goede sushirijst koken, Japanse omelet maken en Sushi rollen hadden de dames snel in de vingers. Wil jij ook leren hoe je smaakvolle Sushi kunt maken? Nodig Kookparty uit en geniet!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​