opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een leuke verrassing voor hem

€ -,--

Wie zegt dat je in oktober niet kunt barbecuen? Cecile verraste haar man Barry met een gezellige barbecue workshop samen met vrienden. En een barbecue kun je voor veel verschillende gerechten gebruiken. Onder andere kruidige pompoensoep, heerlijke zalmforellen, aubergine bruschetta's en pulled chicken werden gemaakt. Het was een zonnige en gezellige middag met een heerlijk resultaat. Wil je weten hoe je kunt roken, indirect grillen of wil je gewoon heerlijke hamburgers zelf kunnen maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​