opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

High tea babyshower

€ -,--

Deze groep organiseerde als verrassing voor een babyshower een high tea. Kookparty mocht deze workshop verzorgen. Er werden verschillende gerechten gemaakt waaronder gazpacho, spiesjes met serranoham en meloen, scones met clotted cream en lemon curd, cupcakes met aardbeientopping, een zomerse salade met mozzarella, Parmham, aardbeien en balsamico dressing, bladerdeegspiralen met rucolapesto, kaas en chorizo, tiramisu met zomerfruit en een lekkere cocktail met passievrucht, aarbeien en frambozen. Het was een gezellige middag en daarna werd er genoten van de lekkere hapjes.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​