opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Moederdagcadeau

€ -,--

Als moederdagcadeautje werden de (schoon)moeders door hun dochters verrast met een heerlijke diner kookworkshop. Gezellig met elkaar aan de slag voor het maken van een 6-gangendiner. En wat hebben ze genoten, zeker omdat ze ook nog eens gerechten hebben gemaakt die ze nog nooit eerder hebben gemaakt of geproefd. Het was een groot succes. Na het harde werken konden ze er buiten heerlijk van genieten. Ook je moeder eens verrassen met een kookworkshop, neem dan contact met ons op.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​