opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

De lekkerste sushi maken

0,00

Deze ondernemende groep vriendinnen kent elkaar via de school van hun kinderen. Om de beurt organiseert iemand een activiteit of uitje. Deze keer is Kookparty uitgenodigd om een sushiworkshop te verzorgen. Gezellig thuis onder het genot van een glaasje, heerlijke sushi maken. Gaat u binnenkort ook een activiteit organiseren? De consulenten van Kookparty komen bij u aan huis of op uw locatie, u hoeft zelf de deur niet uit. Neem gerust een contact op en de verschillende mogelijkheden.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​