opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een high tea voor Luna en Meike

€ -,--

Ook in het hoge Noorden, in Groningen, werden dit weekeinde gezellige Kinderparty’s verzorgd door Kookparty. Zowel Luna als Meike wilden met hun vriendinnen een High Tea maken. Wat was het een gezellige boel en wat werd en hard gesneden, gekookt en gebakken. En wat een beloning als je dan van de door jezelf bereidde taartjes, sandwiches en chocolade mag snoepen, zoveel je wilt. Wil je ook zo’n leuk en lekker kinderfeestje? Vraag dan naar de mogelijkheden!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​