opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

6e verjaardag van Tierza

€ -,--

Tirza vierde haar 6e verjaardag met een echte high-tea. Zij nodigde kookparty uit om het te begeleiden. Na 3 uurtjes hard werken, af en toe spelen en een heuse stoelendans met elkaar hadden de 9 jonge meisjes heerlijk veel om te smullen… Wat een gezelligheid, wat een mooie gerechten hebben de jonge meiden gemaakt en een zeer geslaagde middag. Mini appeltaartjes, M&M luchtig toetjes, bananenbonbons, pizza bonbons, kaas stengels, kaneel stengels, rupsje nooit genoeg en een frisse bananen fristi. En kijk eens naar het resultaat, is het niet prachtig wat ze gemaakt hebben!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​