opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

High Tea feestje bij Denise 10 jaar

€ -,--

Op de dag dat de leerkrachten gingen staken vierde Denise haar verjaardagsfeestje. Denise had vijf vriendinnen uitgenodigd die nog helemaal van niks wisten. Toen de consulente binnenkwam was het al duidelijk dat er gekookt zou worden maar wat? Met wat grapjes dat er spruitjes en bloemkool gemaakt zou worden en het nodige bah geroep waren de meiden extra blij dat ze met chocolade, pizzadeeg en koekjes aan de slag mochten. Allemaal hapjes die Denise van te voren zelf had uitgezocht nadat ze wat ideetjes had toegestuurd gekregen. 


Iedereen ging enthousiast aan de slag en toen er even niks te doen was werd er met veel plezier een lijst met quizvragen ingevuld. Best een moeilijke quiz nog want weet jij wat croutons zijn en van welke kool zuurkool gemaakt wordt? 


Uiteindelijk zijn er met slechts een beetje hulp hele lekkere dingen gemaakt. Een mooie fudgetaart, een broodrol met ham en kaas vulling, soesjestaart, pizza, aardbeienbonbons, een fruitspies met poffertjes, bockworstbroodjes, chocoladebroodjes en natuurlijk zelfgebakken kipnuggets. En ja, dit noemen we ook een high tea want daar doen we niet moeilijk over. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​