opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

High Tea feestje bij Denise 10 jaar

Op de dag dat de leerkrachten gingen staken vierde Denise haar verjaardagsfeestje. Denise had vijf vriendinnen uitgenodigd die nog helemaal van niks wisten. Toen de consulente binnenkwam was het al duidelijk dat er gekookt zou worden maar wat? Met wat grapjes dat er spruitjes en bloemkool gemaakt zou worden en het nodige bah geroep waren de meiden extra blij dat ze met chocolade, pizzadeeg en koekjes aan de slag mochten. Allemaal hapjes die Denise van te voren zelf had uitgezocht nadat ze wat ideetjes had toegestuurd gekregen. 


Iedereen ging enthousiast aan de slag en toen er even niks te doen was werd er met veel plezier een lijst met quizvragen ingevuld. Best een moeilijke quiz nog want weet jij wat croutons zijn en van welke kool zuurkool gemaakt wordt? 


Uiteindelijk zijn er met slechts een beetje hulp hele lekkere dingen gemaakt. Een mooie fudgetaart, een broodrol met ham en kaas vulling, soesjestaart, pizza, aardbeienbonbons, een fruitspies met poffertjes, bockworstbroodjes, chocoladebroodjes en natuurlijk zelfgebakken kipnuggets. En ja, dit noemen we ook een high tea want daar doen we niet moeilijk over. Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​