opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

High tea voor kinderen

€ -,--

Fabiènn heeft een top verjaardagsfeest gevierd met haar vrienden en vriendinnen en kookparty mocht daarbij zijn. Met elkaar high tea gerechten gemaakt, daarna omkleden en toen kon er, na geklonken te hebben op het feestje van Fabiènn, gegeten worden van al het lekkers. Iedereen heeft enorm genoten. Ook een kids high tea feestje boeken, neem dan contact op. Wij helpen u graag met leuke ideeën en suggesties voor het leukste kinderfeestje.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​