opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Italiaanse kookworkshop voor kids

0,00

Remco die heel graag met zijn moeder kookt gaf een kookfeestje voor vriendjes en vriendinnetjes. Met een mooie koksmuts op en een schort aan gingen ze vlijtig aan de slag. Het zelf pasta draaien was tot wel het toppunt van de middag en dan ook nog afsluiten met chocolasagne en chocomousse was helemaal het einde. En met lege handen gingen ze niet naar huis want er zijn ook nog overheerlijke bonbons gemaakt. Het was helemaal top! Ook interesse in een kids diner, neem dan vrijblijvend contact op.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​