opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Jet's chocoladefeestje

€ -,--

6 meiden van 10 en 11 jaar gingen aan de slag met chocolade. De jarige Jet wou graag een figuur, dus zij mocht aan de slag met een mal vol allerlei 'echte-meisjes-dingen; lippenstift, pump, stoere zonnebril,enz. Daarnaast werden er sneeuwballen, speculaas truffels en een marsepein bonbon met sinasappel gemaakt. En een heuse chocolade taart! Het kinderfeestje was een groot succes, en ze waren heel erg blij met het eindresultaat; alle bonbons mochten mee naar huis in een mooi bonbondoosje.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​