opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kookfeestje van Naomi

€ -,--

Naomi is dol op koken en lekker eten. Dus nodigde ze haar vriendinnetjes uit om haar verjaardag te vieren met een kookworkshop.Ook haar jongere broertje liet zijn kookkunsten zien! Met zijn allen kookte ze een heus (glutenvrij diner). O.a. zelfgemaakte groentensoep met heel veel balletjes, spaghetti, stroopwafelcheesecake en als afsluiter overheerlijke oreobonbons. Het werd een heel gezellige middag! Wil je ook zo'n gezellig kinderfeestje? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​