opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een leuke kookworkshop voor Kazou

€ -,--

De medewerkers van Kazou hebben een leuke dag georganiseerd voor vrijwilligers die het eten verzorgen van kinderen die op kamp zijn. Vandaag werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ze mochten een workshop doen met allerlei gerechten die ze eventueel ook voor kinderen op kamp kunnen maken.

De volgende gerechten hebben ze gemaakt:

  • Bruschetta met tomaat en kruiden
  • Aardappeltortilla
  • Miniquiche met tonijn
  • Spring rolls met gerookte kip
  • Paddestoelenrisotto

De gerechten zijn heel goed gelukt. Tijdens het koken werd er al heerlijk gesmuld van de gerechten die al klaar waren. Het was een geslaagde middag.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​