opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Teamuitje high tea

€ -,--

Een high-tea workshop voor 25 personen ter gelegenheid van een teammiddag. Er kon gebruik gemaakt worden van een grote bedrijfskeuken. Er werden lekker hapjes gemaakt, en aantal zoete dingen zoals cupcakes, muffins, kokos blondies, scones met jam en clotted cream, citroen ricotta taartjes en aardbeien kebabs. Maar ook een heerlijke aziatische bouillon, Indische gehaktballetjes, roodrolletjes, gevulde omeletrolletjes en Indische gehaktballetjes. Het was een gezellige drukte in de keuken en achteraf is er heerlijk gegeten.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​