opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Husqvarna Experience

€ -,--

Afgelopen weekend stond, voor de dealers van Husqvarna, in het teken van de Husqvarna Experience. Aan de partners van de dealers was ook gedacht zij mochten deelnemen aan o.a. een bonbonworkshop verzorgt door Kookparty. Onder leiding van de kookconsulente zijn zij in de keuken van het conferentiehotel aan de slag gegaan met het bereiden van verschillende bonbons. En na afloop nam iedereen een goed gevulde bonbondoos mee naar huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​