opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Teamuitje school

€ -,--

Het team van BS Beisterveld heeft een hele gezellige middag gehad het hele team is verdeeld in 3 teams en deze teams hebben door middel van het beantwoorden van vragen en een blinde proeverij tegen elkaar gestreden en zijn met elkaar aan de slag gegaan in de keuken/buitenkeuken en hebben overheerlijke Tapasgerechten gemaakt. Er kwamen zelfs 2 teams als winnaar uit de bus! Bent u ook op zoek naar een leuke activiteit om het schooljaar samen af te sluiten, neem dan een gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​