opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Teambuilding stichting Woelwaters

€ -,--

Ook als personeelsactiviteit is een kookworkshop uitermate geschikt. Zeker als het gebeurt in een wijkcentrum met zo'n mooie keuken. De dames van de Woelwaters gingen dit jaar samen heerlijke fingerfood en tapas gerechten maken. Het werd een gezellige middag met allemaal smaakvolle en mooie hapjes. Maar dat kon ook niet anders met zulke sympathieke, enthousiaste vrouwen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​