opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

25 jaar jubileum vieren

€ -,--

Fabienne werd door haar collega's vandaag flink verwend. Ze vierde nl. vandaag haar 25 jarig jubileum op skob-school Ovezande. Blij verrast was ze met een workshop tapas/fingerfood. Met veel gezelligheid en lol werd er onder het genot van een drankje heerlijke gerechten gemaakt. Fabienne en haar collega's hebben genoten. En hoe leuk was het dat op de gedekte tafel speciaal servies was gemaakt door haar kinderen van de klas. Wilt u uw collega ook eens verrassen met een kookworkshop, neem dan vrijblijvend contact op.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​