opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

40 jaar trouwfeest

€ -,--

Feest bij de familie Herweijer. Ouders 40 jaar getrouwd en dus met het hele gezin vader, moeder en de 10 volwassen kinderen aan de slag met Hollandse en Franse gerechten. Het was hard werken, maar uiteindelijk hadden we heerlijke gerechten op tafel. Vooraf Uiensoep met kaastoast, knolselderijsoep met paddenstoelen en kaasstengels. De hoofdgerechten bestonden uit hertenstoof, kalfstong in madeirasaus en daarbij pomme amandes en een bonensalade. Afsluiten met peren tarte tatin, witte chocolademousse met advocaat en een heerlijke hopjesvla met zeezout. Een hele gezellige avond, heerlijke gerechten en een mooie manier om dit huwelijk te vieren! Eet smakelijk!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​