opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Tapasparty was ter ere van de 45e verjaardag van Ellis

€ -,--

De tapasparty was ter ere van de 45e verjaardag van Ellis. En het was een mooie gelegenheid om haar nieuwe keuken  te leren kennen. Samen met 8 vriendinnen heeft ze tapas leren maken: albondigas, verschillende bruschetta's, courgetterolletjes met parmaham, empanadas, gazpacho, mozarella kroketjes, pinchos de pollo,  quesadillas en verduras fritas. Na het kokerellen hebben de dames en partners heerlijk kunnen genieten van de tapas. Ze hebben er een gezellige avond van gemaakt.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​