opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Vrijgezellendag van Susanne

€ -,--

Susanne gaat binnenkort trouwen en haar vriendinnen organiseerden een vrijgezellendag voor haar. Onderdeel hiervan was een World Food Party die Kookparty mocht verzorgen. Het was een gezellige middag waarbij veel gelachen en gepraat werd maar ook heerlijk gekookt. Er werden hapjes gemaakt van over de hele wereld zoals Turkse Linzensoep, Griekse Souvlaki met tzatziki, Indiase zoete aardappelkoekjes met chutney, Libanese gehaktballetjes, Noord Afrikaanse komkommerhapjes met hummus, Spaanse knoflook champignons, Aziatische varkenshaas en Thaise noedelsalade.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​