opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Vrijgezellenfeest van Sjoerd

Binnenkort gaat Sjoerd trouwen. Dus dat moet gevierd worden! Natuurlijk met een echt vrijgezellenfeestje. Zijn vrienden verrasten hem met een mooie jurk en een heerlijke BBQ workshop van Kookparty! Gemarineerde Spareribs met een heuse rub, Moinks balls american style en natuurlijk mochten de eigengemaakte mannenhamburgers niet ontbreken! Enne….Sjoerd is overigens geslaagd, ..na deze avond kan hij een lekker potje koken voor zijn aanstaande! Wil jij ook iemand een onvergetelijk vrijgezellenfeest bezorgen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

€ -,--


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​