opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Familie weekend en zelf tapas maken

€ -,--

Onderdeel van een familieweekend was een door Marja georganiseerde tapas kookworkshop. Met haar kinderen en aanhang heerlijk aan de slag met het maken van lekkere tapas en wereldgerechten. Heel intiem en heel gezellig. Het was een zeer geslaagde workshop. Na drie uur kokkerellen, gezellig met elkaar aan tafel om te genieten van alle heerlijkheden. Iedereen een eigen taart gemaakt, vulling en daarna versieren maar. Sarah en haar vriendinnen vonden dit zo geweldig om te doen. Ze genoten van het eindresultaat!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​