opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Feest in Afferden!

€ -,--

In Afferden was het afgelopen zaterdag echt feest! 29 personen van een blaaskapel maakten er een gezellig weekendje uit van. Na een inspannende middag op de Solex rijden, ging iedereen in groepjes in de keuken aan de slag om de lekkerste werels/tapasgerechten te bereiden. Met een drankje en muziek erbij werd het een gezellige boel, maar er werd ook serieus gekookt. Ook zin gekregen om met een groep vrienden aan de slag te gaan? Vraag dan meer informatie aan!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​