opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Weekend weg in Oisterwijk

€ -,--

Elk jaar gaan de dames van het volleybalteam met elkaar een weekend weg. Dit keer gekozen voor een vakantieboerderij in Oisterwijk. Om hun weekend compleet te maken hebben ze een tapas en choco kookworkshop bij kookparty geboekt. Wat een gezelligheid met elkaar en heerlijke gerechten gemaakt. Maar het allerleukst is toch wel dat de dames een tafel hadden gedekt midden in het weiland en met de zon op de achtergrond konden ze van alle heerlijkheden gaan genieten. Een topmiddag!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​