opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Vriendenuitje in Schaik

€ -,--

Het vriendenuitje vond dit jaar plaats in Schaijk, de vriendengroep verbleef in een mooi vakantiehuis en heeft Kookparty uitgenodigd om een Quiz and Taste Tapasworkshop te komen verzorgen, voorafgaand aan de workshop zijn er quizvragen beantwoord waarmee punten zijn behaald, tijdens de workshop is er ook het taste onderdeel gedaan waarbij je geblindoekt moet proeven. Je bent niet alleen bezig met het bereiden van heerlijke gerechten maar er zit ook een gezellig spelelement aan vast. Gaat u binnenkort ook iets organiseren voor een gezelschap en heeft u geen inspiratie? Neem contact op met ons!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​