opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Fingerfood workshop

€ -,--

Op zoek naar een originele culinaire belevenis? Een Fingerfood Party is lekker anders. Tijdens deze Kookparty maak je heerlijke liflafjes uit diverse wereldkeukens. Bestek niet nodig! Fingerfood is de verzamelnaam voor allerlei kleine hapjes. Ze worden overal gegeten, denk maar aan pinxtos, tapas, dim sum en natuurlijk de good old bitterbal. Samen met onze consulent bereiden jullie een tafel vol fingerfood. Lekker bij een biertje, wijn, fris of desnoods koffie.

Voor wie?
De Fingerfood Party boek je bijvoorbeeld met je vrienden, collega’s, de sportclub, of als opa en oma vijftig jaar getrouwd zijn. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​