opc_loader

High tea workshop

229,00

Wanneer u in Engeland een High Tea bestelt, zult u ongetwijfeld een beetje vreemd worden aangekeken. Wat wij hier High Tea noemen, is daar een maaltijd die rond een uur of zes geserveerd wordt. U eet dan witte bonen in tomatensaus op brood, een worstje, een stukje kaas en wat chips... Met het gracieuze en sierlijke feestmaal dat Kookparty in een High tea Party samen met u en uw gezelschap vervaardigt, heeft het weinig van doen! 

De Afternoon Tea -want zo heet het in Engeland- van Kookparty, bestaat uit elegante sandwiches, zoals de klassieke komkommersandwich. Daarnaast leert u hoe u scones maakt, geserveerd met clotted cream en heerlijke jam, creëert u chique cakejes en koekjes, pasteitjes en andere lekkernijen. En laten we de thee niet vergeten! Vooraf stelt u uw eigen High Tea samen met een van onze kookconsulenten. Zo eenvoudig of uitgebreid als u zelf wilt, al naar gelang het gezelschap van twee tot tien personen dat u voor ogen heeft. En afhankelijk van de gelegenheid die u aangrijpt om een High Tea Party met Kookparty te organiseren.

Traditioneel nuttigt men een Afternoon tea ’s middags, tussen drie en vijf uur. De High Tea Party van Kookparty leent zich ook uitstekend voor een prachtige brunch, lunch of lichte avondmaaltijd. U mag kiezen. En alles wat u nodig heeft, is bij u thuis al aanwezig: u tovert uw mooiste bestek, borden en glazen tevoorschijn en legt een fraai tafelkleed neer. Een extra bijzettafel is altijd handig. Samen met Kookparty zorgt u vervolgens voor een feestelijk tafel vol prachtige lekkernijen. Met de keuze voor een High Tea Party van Kookparty maakt u het een breed gezelschap met veel genoegen naar de zin!

Voor wie?
Voor theeleuten en gezelligheidsdieren is de High Tea Party één groot feest. Leuk voor een vrijgezellenfeest, babyshower of andere bijzondere gelegenheden.