opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Workshop taarten maken Capelle aan den IJssel

€ -,--

Iedereen houdt van taart. We geven er graag een weg en nog liever krijgen we er een. Een taart maken is een feestje. We bladeren door de mooiste kookboeken, scrollen door sites vol prachtige foto’s en werpen stiekeme blikken op de vitrine van elke bakker die we passeren. We dromen er zelfs van!

Met de worskhop taarten maken van Kookparty leren wij u de basis om een lekkere taart zelf te bakken. Heeft u al ervaring en wenst u uw baktechnieken bij te schaven; denk aan het maken van leuke taartdecoraties, werken met icing of fondant dan is dat ook mogelijk. Een taarten workshop van Kookparty kunt u zelf afstemmen op uw wensen. In een drie uur durende workshop maakt u met Kookparty een heerlijke taart of gaat u aan de slag met het maken van leuke decoraties.

De taarten workshop van Kookparty kan worden geboekt voor kleine en grote groepen en het leuke is dat wij naar u toe komen. U hoeft dus niet de deur uit. Wij komen bij u thuis of op locatie ook in Capelle aan den IJssel. Onze taarten workshop is een fantastische ervaring. De trots die u voelt wanneer u uw eigen taart uit de oven of de koeling haalt! En dan laat Kookparty u ook nog achter met onze recepten. Zo kunt u elke week een feest bedenken bij een taart en een onvergetelijke indruk maken op uw gasten!

Boek de workshop taarten maken van Kookparty als een leuke activiteit met familie of vrienden, een babyshower of gezellig met collega's. Vraag vrijblijvend meer informatie aan, wij helpen u graag met het invullen van een onvergetelijke taarten avontuur.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​