opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Bonbons workshop s-Hertogenbosch

0,00

Bonbons workshop s-Hertogenbosch, de leukste activiteit als teambuilding, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of familiedag.

Het zelf maken van bonbons is helemaal in. In navolging van alle populaire kookprogramma's op televisie, kunt u uw familie, collegas of vrienden trakteren op een professionele workshop bonbons maken van Kookparty. Een van de kookconsulenten van Kookparty zal bij u langs komen en uw gasten of collegas de lekkerste chocolade bonbons leren maken. Tevens is de workshop bonbons maken een leuk idee als activiteit voor een vrijgezellenfeest of als teambuilding voor bedrijven in de omgeving van s-Hertogenbosch. Er zijn vele verschillende mogelijkheden, een cursus bonbons maken bij u thuis, of in groepsverband een workshop bonbons volgen dus het is bijna onmogelijk dat u niks vindt dat u aanspreekt. Onze bonbons workshop s kunnen worden geboekt bij u aan huis, op uw bedrijf of zelfs tijdens een weekendje weg op een vakantieverblijf. Onze kookconsulent neemt u mee op een culinaire ontdekkingsreis door de wereld van de bonbons. Of u nu met beginners chocoladehartjes gaat maken en versieren, of een truffelbonbons wilt leren maken, wij zijn van alle markten thuis. Wat dacht u van een hoogwaardig orangettes, met verse sinaasappels. Misschien gaat u liever met wat intimi aan de slag met onze speciale chocolade bonbons workshop , waarin u chocolade leert temperen en omtoveren tot een fantastische gevulde bonbon die u zelf heeft bedacht en gemaakt. Er zijn daarnaast nog meer dan genoeg andere keuzes en afhankelijk van de workshop bent u al snel twee tot drie uur zoet. Een fantastische avondvullende culinaire activiteit waar uw vrienden, familie of collega's het nog lang over zullen hebben. Of u nu een enthousiaste hobbykok bent of een beginner, bij Kookparty bent u verzekert van een kwalitatief hoge workshop bonbons maken. 

Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​