opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Bonbons workshop Zevenbergen

0,00

Bonbons workshop Zevenbergen, de leukste activiteit als teambuilding, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of familiedag.

Bij Kookparty kunt u een bonbons workshop boeken elke gelegenheid. Een originele activiteit voor teambuilding, vrijgezellenfeest of gewoon een verjaardag, onze bonbonfeesten zijn de leukste activiteit die u in de buurt van Zevenbergen, bij u thuis, op uw bedrijf of zelfs in een vakantiewoning kunt doen. Onze kookconsulent komt gewoon bij u langs om u mee te nemen in de wondere wereld van bonbons en chocolade. U hoeft er dus niet eens de deur voor uit. Zo bent u vertrouwd en ontspannen een gezellige avond bezig. Wij bieden bij Kookparty een ruime keuze van soorten bonbons die wij u zelf leren maken, zodat er voor ieder wat wils is. Onze workshops zijn ook een leuke invulling voor een middag bij ouderen in verzorgingstehuizen, als activiteit voor een feest thuis of bij u op het bedrijf. Dit doen wij in de vorm van een cursus vanaf 2 personen of als een workshop in groepsverband. Onze kookconsulent adviseert u graag bij het maken van een goede keuze uit ons geruime aanbod van beschikbare bonbon recepten. Zo kunt u met uw gezelfschap zelf chocoladehartjes leren maken of orangettes. Misschien doet u de workshop in het teken van een vrijgezellenfeest, dan kunt met de bruid en haar vriendinnen een overheerlijke bonbonworkshop met chocoladetruffels maken volgen. Voor een team activeit is chocolade bonbons maken met de collegas misschien een leuk idee. Dan leren ze meteen alles over het temperen van chocolade en het zelf maken van heerlijke gevulde chocolade bonbons. Welke speciale activiteit u ook kiest, onze consulent neemt u het meeste werk uit handen en neemt u mee op een culinaire ontdekkingstocht. Of u nu een enthousiaste hobbykok bent of een beginner, bij Kookparty bent u verzekert van een kwalitatief hoge workshop bonbons maken. 

Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​