opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

BBQ à la minute

€ -,--

Zin in een origineel tuinfeestje? Regel een BBQ Party à la minute en ga gezellig samen koken. Vergeet het standaard bbq-vleespakket van de supermarkt: vandaag gaan we voor geroosterde quesadilla’s, pittige pitabroodjes met worst en malse spareribs die je eerst marineert in sojasaus. Zodra jullie alle vlees-, bij- en nagerechten hebben voorbereid, kan de barbecue aan. Prima gelegenheid om even bij te tanken met een ijskoud witbiertje of een ander aperitiefje. Daarna schuiven jullie lekker aan bij de tuintafel! BBQ Party à la minute is een leuke en laagdrempelige manier om met elkaar te koken. De recepten bereiden jullie onder leiding van de kookconsulent. Leuk voor alle leeftijden en kookniveaus.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​