opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

BBQ Tapalicious

€ -,--

Je kent het wel, de één wil barbecueën, de ander wil tapas. De oplossing: BBQ Tapalicious! Met deze barbecue in Spaanse stijl hoef je niet te kiezen. Jullie bereiden heerlijke tapasgerechtjes voor, zoals kalfsspiesje op Toscaanse wijze, champignons met blauwschimmelkaas en scampi met kokos en limoen. De barbecue doet de rest van het werk. Zo hebben jullie tijd om lekker bij te kletsen onder het genot van een meloenslush met limoen en witte rum. Heeft iemand de tuintafel al gedekt?

De BBQ Party Tapalicious is ideaal voor een gezellig tuinfeest. Leuk om te doen als bedrijfsuitje, maar bijvoorbeeld ook perfect als afsluiter van een familiedag. De recepten zijn veelzijdig en geschikt voor alle leeftijden en kookniveaus. Uiteraard staat onze kookconsulent jullie bij met raad en daad.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​