opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

BBQ La vita è bella

€ -,--

Wat kan het leven toch mooi zijn… Vooral als je met vrienden of familie geniet van een barbecuefeest met Italiaans tintje! Met elkaar maken jullie smakelijke hapjes, zoals polpettes met mozzarella en tomaat, zeeduivel in pittige citrusmarinade en kip met kruiden-ricottavulling. Terwijl jullie proosten met een glas Lambrusco, kan alles lekker gaar worden op de barbecue. Genoeg tijd om gezellig bij te kletsen dus. Voor je het weet kunnen jullie aan tafel. Buon appetito!

De BBQ party La Vita è Bella boek je bijvoorbeeld als origineel tuinfeest, maar is ook erg leuk als bedrijfsuitje of surprise party. De gevarieerde recepten zijn prima te bereiden onder leiding van onze kookconsulent en kunnen worden aangepast aan elke leeftijd en kookniveau.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​