opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

BBQ around the world

Zin in een snoepreisje? Met deze BBQ party maak je een culinaire trip rond de wereld, maar dan gewoon bij je thuis. Eerst even inchecken in de keuken. Samen met vrienden, familie of collega’s bereid je daar alle gerechten voor. Van pittige Maleisische saté tot heerlijke Marokkaanse groente-kaaspiesjes en smeuïge Oekraïense bietensalade; in deze Kookparty zijn alle wereldsmaken vertegenwoordigd. 

Klaar voor vertrek? Dan nemen jullie al het lekkers mee naar de achtertuin. Terwijl de kooltjes vast opwarmen, is er tijd voor een excursie naar het drankjesbuffet. Daarna kan het smullen beginnen!

Deze internationale BBQ party is uitermate geschikt voor een tuinfeest, familiefeest of bedrijfsuitje. Paspoorten niet nodig, vakantiekleding aanbevolen.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​