opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

BBQ Indian flavours

€ -,--

Barbecueën saai? Niet met de BBQ Party Indian Flavours! Weg met die kant-en-klare hamburgers, tijdens deze Kookparty maken we kip kebabs, tandoori garnalen en andere oosterse traktaties. Onze kookconsulent leert jullie de fijne kneepjes van de Indiase keuken. Zodra het vlees lekker ligt te marineren, is het tijd om de bijgerechten te maken: een knapperig knoflook naanbrood, sappige perziksalade, aardappeltjes met raïta. En toet? IJs met warme mango en kokos. Steek de barbecue maar vast aan!

BBQ Party Indian Flavours is hét recept voor een geslaagd feest. Jij regelt een barbecue, tuin en een groepje vrienden/familie/collega’s. Wij zorgen voor de rest.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​