opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Hollands buffet

Het blijft een van onze favorieten, de Hollandse keuken. Vers bereid met ingrediënten van eigen bodem. Oma’s appeltaart, een ouderwets lekkere stoofpot, bietjessalade met haring, hmmm… Wanneer nodig jij je gasten uit voor een echte Hollandse eetfestijn? Tijdens een gezellige uitje met je vrienden, het vrijgezellenfeestje van je buurvrouw of met het gouden huwelijksfeest van je grootouders? Stel je eigen oer-Hollandse menu of buffet samen en prik een datum!

€ -,--


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​