opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Spaans buffet

Wie aan Spanje denkt, denkt aan tapas. Maar in de Spaanse keuken wordt veel meer lekkers klaargemaakt. Wat dacht je van een authentieke paella of een verfrissende gazpacho, churros met een lekkere chocoladesaus als dessert? Het thema ¡Viva Espaňa! biedt genoeg mogelijkheden voor een geslaagd en heerlijk catering buffet. Leuk op een familiedag of als vrijgezellenfeest. Voel je meer voor een uitgebreid diner? Dat kan natuurlijk ook!

€ -,--


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​