opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Lekker puur

Lekker koken hoeft niet altijd een aanslag te zijn op je lijn of je gezondheid. Met de kookles ‘Lekker Puur’ kun je heerlijke gerechten leren koken die prima aansluiten bij je levensstijl of dieet. Onder leiding van onze kookconsulent bereiden jullie een maaltijd naar keuze. Dat kan bijvoorbeeld een glutenvrij menu zijn, een Paleo-maaltijd of een suiker- of broodvrije lunch. Daarbij maak je uiteraard gebruik van verse, gezonde en verantwoorde, maar bovenal lekkere ingrediënten.

Puur genieten dus! De kookles ‘Lekker Puur’ kan plaatsvinden op iedere locatie. Leuk voor een weekendje weg, vriendinnendag of familiefeest. 

Goed om te weten

Je krijgt privéles van onze ervaren kok op een dag/locatie naar keuze. Liever met een clubje? Je kunt de kookles boeken voor maximaal vier personen. Geef je je ook op voor andere Kookparty kooklessen, dan krijg je korting. Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​