opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Lekker puur

€ -,--

Lekker koken hoeft niet altijd een aanslag te zijn op je lijn of je gezondheid. Met de kookles ‘Lekker Puur’ kun je heerlijke gerechten leren koken die prima aansluiten bij je levensstijl of dieet. Onder leiding van onze kookconsulent bereiden jullie een maaltijd naar keuze. Dat kan bijvoorbeeld een glutenvrij menu zijn, een Paleo-maaltijd of een suiker- of broodvrije lunch. Daarbij maak je uiteraard gebruik van verse, gezonde en verantwoorde, maar bovenal lekkere ingrediënten.

Puur genieten dus! De kookles ‘Lekker Puur’ kan plaatsvinden op iedere locatie. Leuk voor een weekendje weg, vriendinnendag of familiefeest. 

Goed om te weten

Je krijgt privéles van onze ervaren kok op een dag/locatie naar keuze. Liever met een clubje? Je kunt de kookles boeken voor maximaal vier personen. Geef je je ook op voor andere Kookparty kooklessen, dan krijg je korting. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​