opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Koken met de tajine

179,00

Staat jouw tajine al jarenlang te verstoffen in de kast? Zonde! Leer van Kookparty hoe je met deze Noord-Afrikaanse stoofpot de verrukkelijkste gerechten maakt. Onze chefs hebben fantastische recepten voor een zalige couscous, een malse kiptajine en andere specialiteiten die ze graag met je delen.

Goed om te weten

De privékookles Koken met de tajine kun je voor maximaal 4 personen boeken. De locatie bepaal je zelf en de inhoud van de kookles kan uiteraard worden afgestemd op jouw wensen. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​