opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Koken voor mannen

Mannen opgelet: wordt het niet eens tijd om je eigen boontjes te doppen in de keuken? Volg een kookles van Kookparty en bepaal voortaan zelf wat er op je bord komt. Onze chefkok leert je alle basic kooktechnieken, van het snijden van groenten en het koken van aardappels tot het bakken van de perfecte biefstuk.

Ideaal voor jongens die op kamers gaan, alleenstaande heren, of mannen die gewoon eens wat vaker willen koken. Tip: geef de kookles cadeau voor vaderdag, een verjaardag of als vrijgezellenfeest!

Goed om te weten

Koken voor mannen is een privékookles aan huis. Je bepaalt zelf de locatie en de inhoud van de cursus. Maximaal aantal deelnemers: 4. Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​