opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kookles voor beginners

€ -,--

Goed koken begint bij de basis. Zonder kennis van simpele snijtechnieken en kookprincipes ben je nergens! In deze kookcursus voor beginners leer je de basis snijtechnieken tot het bereiden van soepen, vlees, vis, groenten en desserts en diverse wereldkeukens. Ook eenvoudige technieken zoals pureren komen aan bod. Ideaal voor beginners, zoals alleenstaanden, studenten die op zichzelf gaan wonen of iemand die beter wil leren koken.

Met de individuele kooklessen van Kookparty ga je aan de slag met jouw gekozen onderwerp. Een kookles van Kookparty duurt drie uur en wordt gegeven aan huis of op locatie. Tijdens de kookles leer je alle ins en outs van het door jouw gekozen onderwerp en maak je onder de enthousiaste begeleiding van de consulente een van tevoren afgesproken gerechten.
 
Kookparty biedt verschillende thema’s voor beginners: 

  • Basiscursus koken
  • Soepen en sauzen
  • Groenten bereiden
  • Masterclass meat
  • Boter bij de vis
  • Zoet en toet 

Tijdens 1 kookles worden 1 of 2 thema’s naar keuze behandeld. Interesse in andere onderwerpen? In overleg met onze consulente zijn ook andere thema’s mogelijk, zoals bijvoorbeeld ovengerechten, stoomgerechten en diverse wereldkeukens.

Goed om te weten

Je kunt privéles krijgen, maar heb je een paar vrienden of familieleden die mee willen doen (maximaal 4 personen per groep), dan kan dat ook. De locatie kies jij. Bij het boeken van 2 of meer kooklessen ontvang je een korting van 10% op de lesprijs. Een Kookparty kookles is ook een bijzonder cadeau! 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​