opc_loader

Kookles voor beginners

179,00

Kookcursus voor beginners met Kookparty

Goed koken begint bij de basis. Zonder kennis van simpele snijtechnieken en kookprincipes ben je nergens! In deze kookcursus voor beginners leer je de basis snijtechnieken tot het bereiden van soepen, vlees, vis, groenten en desserts en diverse wereldkeukens. 

Ook eenvoudige technieken zoals pureren komen aan bod. Ideaal voor beginners, zoals alleenstaanden, studenten die op zichzelf gaan wonen of iemand die beter wil leren koken.

Met de individuele kooklessen van Kookparty ga je aan de slag met jouw gekozen onderwerp. Een kookles van Kookparty 2,5 uur en wordt gegeven aan huis of op locatie. Tijdens de kookles leer je alle ins en outs van het door jouw gekozen onderwerp en maak je onder de enthousiaste begeleiding van de consulente een van tevoren afgesproken gerechten. 


Kookparty biedt verschillende kookcursussen voor beginners: 

  • Basiscursus koken
  • Soepen en sauzen
  • Groenten bereiden
  • Masterclass meat
  • Boter bij de vis
  • Zoet en toet 


Tijdens 1 kookles worden 1 of 2 thema’s naar keuze behandeld. Interesse in andere onderwerpen? In overleg met onze consulente zijn ook andere beginners thema’s mogelijk, zoals bijvoorbeeld ovengerechten, stoomgerechten en diverse wereldkeukens.


Boek makkelijk en snel je kookcursus online
Je kunt privéles krijgen, maar heb je een paar vrienden of familieleden die mee willen doen (maximaal 4 personen per groep), dan kan dat ook. De locatie kies jij. Bij het boeken van 2 of meer kooklessen ontvang je een korting van 10% op de lesprijs. Een Kookparty kookles is ook een bijzonder cadeau!