opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Koken met verse kruiden en specerijen

€ -,--

Verse kruiden en specerijen als basilicum, komijn, anijszaad, gember, koriander en bieslook geven je gerechten een fantastische smaak. Tijdens de kookles leer je alle ins en outs over het gebruik van deze smaakmakers. Upgrade je kookkunst en schrijf je snel in!

Goed om te weten

De privékookles Koken met verse kruiden en specerijen wordt gegeven op een locatie naar keuze. De inhoud van de cursus gaat in overleg. Liever koken met een clubje? Nodig gerust maximaal 3 vriend(inn)en uit. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​