opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Masterclass Meat

€ -,--

Schoon genoeg van die aangebrande biefstuk, droge kip en halfgare hamburger? Leer voor eens en altijd hoe je vlees wel goed bereidt. Tijdens de ‘Masterclass Meat’ brengen we je alle kneepjes van het bakken, grillen, smoren en braden bij. Zo hoef je nooit meer duur stuk vlees in de prullenbak te kieperen. Van supermals stoofvlees tot goddelijke gehaktbal: jij draait er straks je hand niet meer voor om.

Goed om te weten

De drie uur durende 'Masterclass Meat' kan worden geboekt als privéles of als kookles voor maximaal vier personen. Jij bepaalt waar en wanneer we gaan koken. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​